Să fim onești: cu toții simțim din când în când nevoia de a ne răsfăța cu un film ușor, cu mașini puternice și rapide, muzică de condus pe autostradă, bărbați lucrați la sală și femei frumoase. Ceva care să nu-ți solicite pCINEMAleph. Fast and Furious rea mult creierul dar să-ți bucure ochiul. Iar dacă filmul mai vine la cinema și în format IMAX 3 D, ca noul Fast and Furious, al zecelea din serie, show-ul e complet.

Universal, studioul care deține franciza Fast and Furious, nu dă semne că va încheia prea curând povestea găștii nebune de piloți de curse ilegale deveniți spioni. De ce ar face-o? Până acum brandul Fast and Furious i-a adus încasări de peste 6 miliarde de dolari în cei peste 20 de ani de existență. Al zecelea film al seriei merge pe aceeași rețetă, doar că, pe lângă trupa condusă de Vin Diesel, aduce un nou erou negativ jucat cu surprinzător de mult umor și emfază de Jason Momoa.

Fast and Furious X nu se dezminte de predecesoarele sale: urmăriri spectaculoase, cascadorii imposibile și o distribuție care include nume grele în roluri secundare- Helen Mirren, Charlize Theron sau veterna Rita Moreno. Ca de obicei, locurile în care s-au filmat cele mai intense scene de acțiune sunt memorabile: Los Angeles, Roma, Londra și Lisabona. Pe scurt: un film ușor, de vară, care, vei descoperi și singur, nu e, cu certitudine, ultimul din seria Fast and Furious.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI