Astăzi îți recomand un serial HBO, Foodie Love, făcut parcă special pentru aceste zile în care tânjim după plimbări romantice, mese luate în doi în oraș și călătorii prin orașe europene de neuitat, ca de exemplu: Barcelona.

Serialul Foodie Love, tradus la noi de HBO Dragoste cu sare și piper, e regizat de Isabel Coixet, o regizoare catalană e o specialistă în povești emoționale și emoționante, care face film a la Woody Allen, din dialoguri deștepte și planuri strânse.

Mai ții minte cât de greu este să alegi un loc pentru o primă întâlnire amoroasă ?

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Foodie Love, serialul făcut pentru HBO de regizoarea catalană Isabel Coixet, îți arată în detaliu un cuplu, un el și o ea, de-a lungul primelor întâlniri, iar fiecare date e condimentat cu o experiență culinară prin Barcelona. Prin Cafenele, baruri, piețe și restaurante, Barcelona ți se dezvăluie cu tot melanjul ei de culori, arome și gusturi în acest serial care observă cu delicatețe și sensibilitate începutul unei relații în care, cu siguranță te vei recunoaște într-un fel sau altul.

Foodie Love (Dragoste cu sare și piper) este, chiar și cu alunecările sale ușoare în melodramă, un imn închinat de regizoarea Isabel Croixet iubirii, mâncării, Barcelonei și un omagiu discret adus de autoare celebrului chef american Anthony Bourdain.