John Wick 4 – cu Keanu Reevs în rolul idestructibilului asasin – se anunță un monstruos succes de box office. Dacă John Wick 3, filmul precedent din serie, a avut încasări totale de 173 de milioane de dolari, noul film a strâns din vânzarea de bilete, doar în primul weekend, peste 137 de milioane.
Poți vedea acum și la noi, la cinema, John Wick 4, distribuit de Vertical Entertainment.

Despre ce e vorba în noul film al francizei? Păi, intriga nu mai contează la un așa popcorn movie perfect. Evident, cineva face fatala eroare de a-i greși cu ceva lui John Wick. În cazul acesta, Înaltul Consiliu al sindicatului mafiot care vrea cu tot dinadinsul să-l elimine pe eroul nostru.

Ceea ce urmează e un balet amețitor de violență fizică și psihică repetată, balet coregrafiat absolut splendid, trebuie să recunoaștem, de Chad Stahelski, un cascador ajuns regizor la cârma profitabilei francize John Wick.

Ca să înțelegi cât de puțin contează povestea sau dialogurile în franciza John Wick, îți spun doar atât: Keanu Reeves rostește mai puțin de 4 sute de cuvinte în 3 ore de film. Restul e spectacol vizual. Succesul de box office al filmului i-a făcut pe șefii studioului Lionsgate să ia în considerea o continuare a francizei, așadar, la aproape 60 de ani, Keanu Reeves va duce mai departe, proababil, povestea lui John Wick.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN