Când vine vorba despre actrițele de la Hollywood, primele lucruri care-ți vin în cap sunt rochiile de gală de la Oscar, covoarele roșii de la festivaluri și mii de poze glam care glorifică faima, luxul și perfecțiunea fizică.

Maps to the Stars, filmul celebrului regizor David Cronenberg, îți dezvăluie însă într-o manieră directă și brutală ce se întâmplă în culisele acestei industrii a filmului și, mai ales, ce înseamnă să fii femeie în acestă lume dură în care deciziile sunt luate de bărbați.

Julianne Moore în rolul actriței trecute și dispuse la orice compromis pentru un comeback spectaculos pare acum, privind în retrospectivă, un semnal de alarmă în privința abuzurilor dezvăluite ulterior de cazurile Harvey Weinstein, Kevin Spacey și de mișcarea #metoo.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Încă din 2014, înainte de aceste scandaluri care au scuturat din temelii Hollywood-ul, regizorul David Cronenberg îți arată pe șleau, în Maps to the Stars, grozăviile pe care industria de la Hollywood le naște și le cultivă din dorința de a rămâne competitivă și profitabilă.