Pentru că luna asta se fac 23 de ani de la sinuciderea lui Michael Hutchence – vocalul trupei australiene INXS, am pentru tine o recomandare de documentar despre acest rockstar tulburat și tulburător – Mystify: Michael Hutchence.

Documentarul despre Michael Hutchence de pe HBO Go e o bună ocazie de a te familiariza sau de a-ți reaminti muzica anilor 90, acea perioadă în care australienii de la INXS erau o prezență constantă în topurile internaționale.

Îți arată parcursul personal și profesional al unuia dintre ultimele rockstaruri veritabile din secolul XX- un Michael Hutchence sensibil, fragil și autentic, de la copilăria și adolescența petrecute în Australia și Hong Kong până la moartea sa tragică în plină glorie, în 1997.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Totul e povestit din imagini rare de arhivă și filmări personale, peste care se suprapun vocile membrilor trupei INXS, ale familiei și prietenilor.

Vei vedea și auzi inclusiv perspectiva unora dintre fostele iubite ale lui Michael Hutchence, Kylie Minogue sau Helena Christensen

Documentarul Mystify: Michael Hutchence de pe HBO Go e nu doar de văzut, ci și de ascultat. Soundtrackul e unul de colecție, cu piese semnate de INXS, Nick Cave, Kylie Minogue sau Nils Frahm.