După un prim sezon al serialului israelian Fauda în care te-ai familiarizat cu duritatea conflicului israeliano-palestinian așa cum se vede el în teren, te invit să vezi un al doilea sezon care îți va arăta costul uman al acestei dispute istorice.

Dacă primul sezon din Fauda s-a bucurat instant de succes în străinătate, mai ales în Statele Unite, al doilea sezon al serialului de spionaj i-a convins pe membrii Academiei Israeliene de film să-I acorde nu mai puțin de 11 premii, inclusiv pe cele pentru Cea mai bună serie dramatică, Cel mai bun actor: Lior Raz, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună imagine.

În cel de-al doilea sezon din Fauda, Doron și echipa lui de militari specilizați în operațiuni sub acoperire în teritoriile arabe, vor avea de înfruntat un nou rival, mult mai inteligent și mai periculos : Al Makdasi, fiul șeicului Awadalla, întors din Siria pentru a-și răzbuna tatăl. Vei descoperi că într-un astfel de conflict ca cel din Orientul Mijlociu, nimeni nu este considerat nevinovat și nici măcar familia nu poate scăpa de logica inumană a războiului permanent.

Recomandări

SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC
ION CRISTOIU - EDITORIAL