După un prim sezon al serialului israelian Fauda în care te-ai familiarizat cu duritatea conflicului israeliano-palestinian așa cum se vede el în teren, te invit să vezi un al doilea sezon care îți va arăta costul uman al acestei dispute istorice.

Dacă primul sezon din Fauda s-a bucurat instant de succes în străinătate, mai ales în Statele Unite, al doilea sezon al serialului de spionaj i-a convins pe membrii Academiei Israeliene de film să-I acorde nu mai puțin de 11 premii, inclusiv pe cele pentru Cea mai bună serie dramatică, Cel mai bun actor: Lior Raz, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună imagine.

În cel de-al doilea sezon din Fauda, Doron și echipa lui de militari specilizați în operațiuni sub acoperire în teritoriile arabe, vor avea de înfruntat un nou rival, mult mai inteligent și mai periculos : Al Makdasi, fiul șeicului Awadalla, întors din Siria pentru a-și răzbuna tatăl. Vei descoperi că într-un astfel de conflict ca cel din Orientul Mijlociu, nimeni nu este considerat nevinovat și nici măcar familia nu poate scăpa de logica inumană a războiului permanent.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.