Nole îl felicită pe Jokić

  • Novak Djokovic l-a felicitat pe Nikola Jokić, de la Denver Nuggets, pentru titlul de MVP al NBA-ului
  • Djokovic și Jokić își țin pumnii unul altuia la Roland Garros și în playoff-urile NBA

Djokovic s-a pregătit intens pentru partida cu eternul său rival, Nadal. Vrea să-și ia revanșa pentru finala pierdută anul trecut la Paris și se inspiră de la un alt mare idol al sârbilor. A mers la antrenament îmbrăcat cu maioul lui Nikola Jokić, despre care v-am zis deja că a fost numit zilele trecute cel mai tare jucător din NBA. L-a felicitat pe Jokić pe Instagram și a promis că le ține pumnii celor de la Denver Nuggets în playoff-uri. Nole și „Joker-ul” sunt prieteni foarte buni și se susțin la fiecare meci tare. Nici nu mai încape vorba că, în timp, Djokovic a devenit un mare fan la baschetului. Când e în cantonament, nu se poate abține și mai ia o pauză de la tenis ca să-și exerseze aruncările la coș. Își driblează ușor prietenii, dar cu MVP-ul Roland Garros-ului se complică treaba!

Visează la gloria lui Neymar

  • Neymar îi ajută pe copiii din orașul său natal, São Paulo, prin campania „Only See Great”
  • Juniorii lui Coroa FC au fost încântați să-i povestească lui Neymar despre visurile lor în fotbal

Neymar este unul dintre cele mai mari talente pe care le-a dat Brazilia și a ajuns atât de sus pentru că vede doar ce este important!
Asta este și deviza noii sale campanii pe care o face în țara sa natală împreună cu Puma. Brazilienii au fotbalul în sânge și nu se știe niciodată unde poate ajunge un puști care bate toată ziua mingea pe stradă. Neymar vrea să le dea o șansă copiilor din orașul său, São Paulo, să-și arate talentul și a început cu echipa Coroa. Starul lui PSG le-a trimis cadouri și câte o foaie pe care i-a rugat să-și deseneze visurile. Copiii se văd deja în tricoul echipelor mari, cu cele mai tari trofee din lume în mâini, chiar dacă doar pe hârtie deocamdată. La final, Neymar le-a făcut o surpriză și i-a încurajat pe fiecare în parte să lupte pentru ce-și doresc mai mult.

Wade lansează „The Cube”

  • „The Cube”, show-ul TV prezentat de fostul baschetbalist Dwyane Wade, a avut premiera în SUA
  • Wade n-a văzut episodul la TV și a preferat să meargă cu soția la meciul dintre Utah Jazz și LA Clippers

Dwyane Wade a muncit luni de zile pentru primul lui show TV! S-a tot perpelit…cum să-l facă mai spectaculos, cum să le dea concurenților provocări cât mai dificile, cum să promoveze mai bine „The Cube” printre prietenii lui din baschet și fanii care-l urmăresc în fiecare zi pe Instagram. Uite că momentul cel mare a venit! Primul episod a rulat în premieră și a avut succes! LeBron James s-a bucurat atât de mult pentru fostul lui coleg de la Miami Heat, că a umplut contul de story-uri din timpul emisiunii. Cred că Wade a văzut deja episodul de 1.000 de ori, așa că a preferat să nu dea drumul la TV și a luat-o pe soția Gabrielle la primul ei meci de baschet. Cei doi au văzut-o pe Utah Jazz, echipa la care Wade a devenit acționar de curând, în victoria 117 la 111 cu Los Angeles Clippers, în playoff-urile NBA. După meci, i-a venit pofta de joc! L-a provocat pe Aaron Gordon, de la Denver Nuggets, să înscrie un coș cu spatele, la fel cum au făcut concurenții în primul episod din „The Cube”!

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.