Multitasking în aer

  • Pentru Jeff, săritul cu parașuta este ca o a doua natură, așa că poate rezolva un cub rubik în aer

Parașutistul Jeff Provenzano poate să facă două lucruri deodată chiar și în condiții extreme! Un fel de Napoleon care lucrează la înălțime, spre deosebire de original! Americanul s-a aruncat din avion cu parașuta și a rezolvat și un cub rubik, să nu cumva să caște de plictiseală! Urmăritorilor de pe Instagram nu le-a venit să creadă când au văzut ce nebunie a făcut „Jeffro” la înălțime și au crezut că videoclipul a fost, de fapt, editat! Jeff i-a linisțit imediat: a furat startul și a început să lucrezele la cub încă din avion!

CR7 lansează ochelari noi!

  • Cristiano Ronaldo și-a reîmprospătat colecția de ochelari de soare cu modele de rame noi

Juventus nu pare să aibă un sezon prea grozav, dar marketing-ul merge înainte orice ar fi! Cristiano Ronaldo ține mereu capul sus, fie că e vorba despre fotbal sau afaceri! Ronaldo a mai adus câteva îmbunătățiri colecției sale de ochelari de soare, lansată anul trecut! S-a lăudat cu noile modele de rame pe Instagram! Vrei să fii cool și să defilezi pe caniculă cu stil? N-ai cum să ratezi ce ți-a pregătit CR7!

#shegotgame

  • NBA și WNBA au lansat provocarea „She got game!”, prin care vor să încurajeze fetele să joace baschet

De când a apărut pe Instagram provocarea „she got game”, toate fetele pasionate de baschet au ieșit la interval! Chayyara, Romina, Pau și Chloe sunt doar câteva dintre puștoaicele care îți arată ce șmecherii știu cu mingea de baschet! Cu câtă viteză și precizie controlează fetele mingea! Nici nu clipesc atunci când driblează! Pot să nimerească la coș și cu spatele! La cât de pricepute sunt, nu m-ar surprinde ca în câțiva ani să le văd titulare în WNBA!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

A „sărit” în Cartea Recordurilor!

  • Chris Spell s-a antrenat 6 luni pentru o săritură de 1.7m de pe loc și a stabilit un nou record mondial

Când îl văd pe Chris Spell este acel om căruia dacă-i spui „Sari!” întreabă „Cât de sus?” Cu atitiudinea aceasta a intrat și în cartea recordurilor! Și-a luat avânt din picioare și a ajuns la 1 metru 70 în aer! A avut nevoie de „doar” 6 luni de antrenamente ca să ajungă la o asemenea performanță! Nici nu vreau să-mi imaginez cum e când sare de bucurie și nimerește vreun tavan fals!