„Tampa Brady” câștigă Super Bowl!

Tom Brady a condus-o pe Tampa Bay Buccaneers la al doilea Super Bowl din istoria echipei.

Brady are 7 inele de campion în NFL din 10 Super Bowl-uri jucate (9 dintre ele cu New England Patriots).

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Că tot veni vorba despre „pensionari” campioni, Tom Brady a condus-o pe Tampa Bay Buccaneers la un nou Super Bowl după 18 ani, la ea acasă.

Brady și Bucs i-au învins pe campionii de anul trecut, Kansas City Chiefs, cu 31 la 9.

Deja pot să redenumească echipa „Tampa Brady” în loc de Tampa Bay, atât de mare este vedeta piraților în fotbalul american.

Mulți nu-i mai dădeau nicio șansă la 43 de ani, după două decenii petrecute la New England Patriots, dar cu 7 trofee Lombardi din 10 finale jucate, Brady le-a închis gura tuturor!

Intrați, că-i măturat!

Serena i-a condus pe cei de la Architectural Digest într-un tur al vilei sale din Palm Beach, Florida.

Serena Williams le-a făcut un tur celor de la Architectural Digest prin vila ei din Palm Beach, Florida. Dacă anul trecut, reporterilor de la British Vogue le-a plăcut atât de tare ce avea în poșetă, ăștia au zis să vadă și cum e la ea acasă! Ce putea să aibă până la urmă? O vitrină cu o droaie de trofee, câteva sticle de șampanie personalizate și o galerie de artă modernă! Ca tot omul! Pictura asta cu șine parcă are mai multă logică decât rețeaua CFR-ului…Serena zice că are și o bucățică din Lună. Clar e de pe altă planetă! Parcă văd că, dacă te invită în casa ei de 8 milioane de dolari, trebuie să te descalți mai întâi și să plătești bilet, ca la muzeu.

After party la munte

După ce și-a sărbătorit ziua acasă, cu familia, Ronaldo a dat o fugă la munte alături de Georgina

Cristiano Ronaldo nu e mare amator de petreceri, dar nu refuză o excursie la munte în weekend! După ce a tăiat tortul cu familia de ziua lui, portughezul a dat o fugă cu Georgina pe pârtie! S-au bătut cu zăpadă și au încheiat ziua cu o plimbare cu snowmobile-ul prin pădure.

Punct ochit, punct lovit!

Andron Grondin „suflă” mingi de golf prin sulul de hârtie igienică în timp ce stă în mâini

Mai ții minte că anul trecut, pe la începutul pandemiei, oamenii făceau duble prin casă cu hârtia igienică? Acrobatul Andron Grondin păstrează tradiția hârtiei în 2021 și o duce la nivelul următor! Acum, trucul este să bage mingea de golf în sulul de hârtie! Când o spui așa, pare imposibil, dar privește-l pe Andron! Nimerește și când stă în mâini! Poate îl ia Tiger Woods pe teren să mai „sufle” discret câte o minge în gaură când nu se uită nimeni!

Fotbalist te fac!

James Rodriguez vrea să-l obișnuiască de mic pe fiul său, Samuel, cu mingea și face double prin casă.

Cred că James Rodriguez a pus doar o minge pe tavă când i-a tăiat moțul băiețelului său, Samuel! Se ambiționează să-l facă mare jucător, la fel ca el! Ce mult s-a distrat piciul de câteva luni când a văzut că tatăl său nu scapă deloc balonul de pe picior! Cine știe? Poate peste ani el va fi cel care dă lecții în naționala Columbiei!