Cât de bine se cunoaște Rafa ?

Nimeni nu-l cunoaște mai bine pe Rafael Nadal decât el însuși! Organizatorii Turnelui Campionilor i-au adresat 17 întrebări despre cariera sa, iar numărul 2 ATP și-a amintit imediat primul său meci, câștigat la 15 ani. Atunci l-a învins pe Ramon Delgado, la Mallorca! Chiar dacă știe multe detalii din trecut, Rafa a pierdut șirul trofeelor pe care le deține ! Are 87? 86? Nici nu mai contează, atât timp cât își amintește că s-a întălnit de 56 de ori pe teren cu Novak Djokovic.

Se aruncă în gol!

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Florian Kong, base jumper profesionist, își găsește liniștea interioară doar atunci când se aruncă în gol de pe vârfurile munților! Chiar dacă face salturi de la 200 de metri altitudine, elvețianul nu simte niciun gol în stomac! După 10 ani de experiență, știe că wingsuit-ul și parașuta îl poartă cel mai bine deasupra lumii!

Greii tenisului se antrenează din greu!

Greii tenisului își doresc atât de mult trofeul Turneului Campionilor, încât se antrenează din greu ca să intre cu dreptul pe teren! Novak Djokovic își lucrează brațele cu greutăți, iar Dominic Thiem exersează lovitura de forehand la cabluri ! Nici Andrey Rublev nu e mai prejos ! Înainte de competiție, rusul pune în practică exerciții de stretching, pe saltea!

Are mișcările la el!

Nikita Nagornyy, campion mondial la gimnastica individual-compus, n-a renunțat la antrenamente în pandemie. La 23 de ani, rusul își lucrează flexibilitatea și rezistența la efort prin salturi foarte inalte! El știe și cum să atingă solul cu ambele picioare, când încheie un număr de gimnastică ! Doar mișcările și aterizarile executate perfect, îi aduc aurul în campionate!

Singur pe munte!

Ultramaratonistul Germain Grangier poate sa descopere frumusețile muntilor Alpi, doar prin alergare! Înainte de fiecare expediție la înălțime, francezul își încălzește toți mușchii din corp prin exerciții de stretching! Poată să ducă la capăt traseele doar dacă are condiție fizică și adidași cu talpă groasă!

Cal vs. om!

N-ai curaj sa urci pe cal? Atunci, aleargă pe lângă el! Da, se poate! Anual, peste 500 de galezi din satul Llanwrtyd Wells se iau la întrecere cu proprii cai, pe o distanta de 35 de kilometri! Participanții la cursă trebuie să parcurgă, fără oprire, drumurile pline de pietre si vegetație! Primul care trece linia de finish primește un premiu de 35 de mii de euro.