Globul merge la Kleveland/ Japonezele știu cu placa

  • Markus Kleveland a câștigat Globul de Cristal la snowboarding slopestyle în Silvaplana (Elveția)
  • La fete, Globul a mers la Anna Gaser, chiar dacă Reira Iwabuchi a câștigat ultima etapă a Cupe Mondiale

Markus Kleveland a câștigat ultima etapă de slopestyle din Cupa Mondială de snowboard! Figurile frumoase făcute pe pârtia din Silvaplana, Eleveția, au meritat din plin 96 de puncte! În clasamanetul general norvegianul a strâns în „pușculiță” 260 de puncte, de ajuns cât să ducă acasă și Globul de Cristal! Canadianul Liam Brearley a obținut locul al doilea, iar Chris Corning, din Statele Unite, a primit medalia de bronz!
La fete, Reira Iwabuchi a luat aurul! Cu 91 de puncte, japoneza a întrecut-o pe Kokomo Murase, care a obținut locul al doilea, și pe Tess Coady, din Australia, care a luat bronzul! Globul de Cristal l-a primit, în schimb, Anna Gaser! Austriaca a luat doar mențiune ieri, cele 195 de puncte strânse per total au fost suficiente pentru premiul cel mare!

Există un Thor în fiecare!

  • Hemsworth a ironizat răutățile care se spun despre el într-o reclamă la programe de antrenament

Actorul Chris Hemsworth face tot ce-i stă în putință ca să arate impecabil pe marile ecrane! Corpul sculptat al lui „Thor” nu e doar admirat, ci și invidiat! Unii mai răutăcioși zic că Hemsworth stă prost la capitolul forță și că sunt doar mușchii de el! Alții cred că nu știe o boabă despre antrenamentele cu greutăți, noroc că are o echipă în spate care să-l ghideze în sală! Australianul nu bagă în seamă ce spune gura lumii! Și nici nu se ia prea tare în serios! S-a folosit de comentariile acide și s-a parodiat într-o reclamă la programe de antrenament! Cum să spui că omul n-are forță! Uite ce i-a făcut sacului de box dintr-o sală de jocuri!

Șlefuiește „El Upper”

  • Canelo își perfecționează uppercut-ul pentru meciul de unificare a centurilor cu Billy Joe Saunders

Canelo Álvarez nu are deloc timp de pierdut! Mâine, poimâne, se face 8 mai, iar campionul WBA, WBC și The Ring o să fie față-n față cu Billy Joe Saunders! Fanii așteaptă lupta dintre cei doi cu sufletul la gură! 40 de mii de oameni și-au cumpărat deja bilete ca să vadă la treabă cel mai greu nume din box! E clar! Stadionul AT&T din Texas va fi plin, iar Canelo trebuie să scoată toți așii din mânecă în fața publicului uriaș! Mexicanul lucrează intens la sac și își „șlefuiește” uppercut-ul! „El Upper”, cum îi zice el, trebuie să fie perfect, că altfel nu aduce toate centurile acasă!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Bate cuba pe schiuri

  • Schiorul profesionist Fabian Bösch a bătut cuba cu un prieten, pe pârtie, în timp ce să dădea peste cap

În copilărie toți aveam un salut special pe care-l făceam atunci când ne întâlneam cu cel mai bun prieten! Acum nu mai e la modă să bați cuba pur și simplu! Fabian Bösch, schior profesionist, a dus totul la un alt nivel! Imediat cum s-a desprins de pe pârtia Laax, elvețianul a reușit un super „high five” cu prietenul său, Mat Rebeaud, în timp ce se dadea peste cap în aer!