Te fac o tură cu kartul?

  • Daniel Ricciardo și Jenson Button, fost campion în F1, s-au luat la întrecere cu karturile în California

„Ai tu un titlu de campion în Formula 1, dar pun pariu că te fac la karturi! Tu alegi terenul!” Așa i-o fi spus Daniel Ricciardo prietenului Jenson Button la telefon, înainte să se ia la întrecere pe pista CalSpeed din California. Ce credea el? Nu mai e Button din vremea în care concurau cot la cot în Formula 1, deci la karting ar trebui să fie floare la ureche. Dar s-a văzut experiența…britanicul l-a făcut praf! La final, băieții s-au cinstit cu niște „gogoșele”! Nu cu glazură, Ricciardo și Button țin la siluetă, ci cu un McLaren P1!

Un pump înainte de culcare

  • The Rock se antrenează în sală după miezul nopții, ca să își limpezească gândurile înainte de culcare

„Când simți că munca te ajunge din urmă, ia o pauză și antrenează-te”! Acesta este sfatul lui Dwayne Johnson! Așa reușește The Rock să aibă mereu mintea limpede! Uneori trage de fiare și când e trecut de miezul nopții, după se retrage la depou! Nu zice rău deloc! Parcă altfel pui capul pe pernă cu un pump de calitate!

Skating is „Money”!

  • Floyd Mayweather a cheltuit 4,5 milioane de dolari pe un patinoar de role din Las Vegas

Floyd Mayweather nu știe pe ce să mai arunce banii! Fostul boxer și-a cumpărat recent un patinoar în Las Vegas pentru patru milioane și jumătate de dolari „Money” și-a dorit mult un loc încăpător unde să se dea cu rolele în voie… uite că acum îl are! Nu se știe niciodată…poate dai o fugă în Vegas cândva pentru o petrecere pe role și auzi din spate: „Șase, vine Floyd!”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Kyrgios și Osaka, pe coperta GQ

  • În interviul pentru revista GQ, Nick Kyrgios l-a luat iar peste picior pe Novak Djokovic
  • Naomi Osaka a apărut și ea pe coperta GQ, alături de iubitul ei, rapper-ul Cordae

Ce încredere are Nick Kyrgios în el! Aproape că n-a mai încăput pe coperta revistei GQ! „Băiatul rău” al circuitului ATP nu are atitudine doar pe teren, ci și în fața camerei! Shooting-ul i-a ieșit Zeiss, dar nu s-a putut abține să nu-i dea un ghiont lui Djokovic! După clasicele mărturisiri despre zodii, plimbările pe plajă sub clar de lună și cum se vede peste 10 ani, a ținut morțiș să spună și cât de mult se îndoiește de abilitățile lui Nole! Naomi Osaka apare și ea pe coperta GQ! Numărul 3 WTA a vorbit deschis despre relația ei cu rapper-ul Cordae!

Bolt se apucă de cricket!

  • Usain Bolt a exersat câteva mișcări de cricket cu prietenii în curtea casei sale

Usain Bolt s-a retras de ceva timp din atletism, cariera în fotbal n-a durat foarte mult, dar nu renunță la sport! Jamaicanul și-a zis să încerce ceva nou, dacă tot are o curte atât de mare! Împreună cu gașca sa de prieteni, Bolt a dat-o pe cricket! Dintre cele 3 mingi primite de la amicul său, „Fulgerul” abia a reușit să lovească una!