Becks semnează cu „tridentul”

  • Beckham a devenit imaginea Maserati și joacă în cea mai nouă reclamă a fabricantului italian de mașini

Ești legendă a fotbalului, fotomodel și om de afaceri de succes, păi te respecți! David Beckham a bătut palma cu cei de la Maserati și a devenit ambasadorul brand-ului italian de mașini! Bravo, Becks, n-ai gusturi rele deloc! Cum a sărbătorit fostul mijlocaș al lui Manchester United și Real Madrid după ce a semnat cu faimosul trident? Cu niște „gogoșele”, normal! Beckham s-a urcat la volanul noului SUV Levante Trofeo și ne-a arătat că știe scheme cu „covrigul” aproape la fel de bune ca cele cu mingea!

Face tumbe la altitudine

  • Pentru Théo Audebaud zborul cu parapanta este un stil de viață, așa că încearcă orice șmecherie la înălțime

Théo Audebaud, instructor de paragliding, a făcut din zborul cu parapanta un stil de viață! Francezul știe cum să impresioneze fetele! O ia pe prietena lui la înălțime și îi arată cele mai tari peisaje! Când simte nevoia de puțină acțiune, nu e greu să schimbe macazul! Se desprinde de pe munte și odată ajuns în aer începe să se dea peste cap cu parapanta!

Îi dau tare în cantonament

  • Între antrenamente, Anthony Joshua găsește timp să pregătească și boxerii aflați la începutul carierei
  • Tyson Fury a intrat în cantonament, în Las Vegas, alături de Jorge Capetillo, cutman-ul său de nădejde

Nu mai am răbdare! Abia aștept să văd lupta dintre Anthony Joshua și Tyson Fury, care se va da cel mai probabil pe 24 iulie! La cum se antrenează cei doi, pun pariu ca va fi de poveste! Joshua își șlefuiește directele și croșeele toată ziua, dar știe să îmbine utilul cu plăcutul! Îi pregătește și pe puștii din noua generație, care visează să-i cale pe urme!
Tyson Fury s-a urcat în avion și a aterizat tocmai în Las Vegas! Aici a fost primit cu brațele deschise de prietenul său, cutman-ul Jorge Capetillo, omul care-l îngrijește pe Fury între runde! „The Gypsy King” trebuie să poată încasa ca un campion dacă vrea să-i sufle centurile WBA, IBF, WBO și IBO lui AJ, așa cum a promis!

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Djokovic se dă reporter

  • Djokovic a intrat în rolul de reporter și i-a luat un interviu lui Zverev la Masters-ul din Monte Carlo

Ce distracție pe Novak Djokovic și Alexander Zverev la Masters-ul din Monte Carlo! Cei doi se vor întâlni pe teren în sferturi, așa că până atunci au timp să se antreneze și să stea și la glume! Nole a făcut pe reporterul și i-a luat la un scurt interviu lui Sascha! Nu vrei să fim colegi după retragere, Nole? Văd că te prinde meseria de jurnalist! A început cu niște întrebări de acomodare, să se asigure că neamțul e pregătit, după a sărit la chestii mai personale! Djokovic a vrut să afle ce pasiuni are bunul său amic pe lângă tenis! Zverev s-a fâstâcit, a încercat s-o ie pe ocolite…Na, au ei glumele lor și pe Sascha la bușit râsul, și uite așa i-a stricat interviul sârbului!

Face show și de pe tușă

  • Luka Dončić, de la Dallas Mavericks, a reușit o aruncare spectaculoasă înaintea meciului cu Philadelphia 76ers

Luka Dončić, starul echipei Dallas Mavericks, face tot ce vrea el pe terenul de baschet! Îi ies schemele și din afara terenului, doar imaginația e limita! Puștiul de 22 de ani ne-a lăsat pe toți cu gura căscată înainte de meciul din NBA cu Philadelphia 76ers, liderul din conferința de est! Slovenul a făcut câteva duble cu mingea de baschet și a reușit o super aruncare liberă, care ar merita și mai mult de 3 puncte, dacă ar permite regulamentul!