Îngrijorarea majoră a românului interesat ca tot românu’ de soarta lumii este socialismul/comunismul din politica americană.

Nici unul dintre ei nu cere dreptate pentru Gheorghe Ursu, omorât de Securitate. Criminalii sunt liberi și achitați chiar anul trecut din nou. Sau nu cere un muzeu al victimelor comunismului. Nici nu îi aud indignați de onorurile militare date de Jandarmeria română recent, la înmormântarea unui securist care a avut-o ca „obiectiv” pe Doina Cornea.

Și nici nu prea i-a păsat dacă Moldova a scăpat de comuniștii pro ruși la alegerile de duminică. Că doar erau la cealaltă scară de bloc. Peste Prut.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Însă sunt foarte îngrijorați că vine Biden în fruntea Americii. Mai ales cei pentru care Trump este un mare anticomunist pentru că luptă economic cu China și e un mare creștin pentru că luptă cu democrații lui Biden. Care Biden, numai comunist nu e.

Și ai noștri, nu-i așa, nu vor comunism în SUA. Că doar SUA ne conduce și pe noi, deci, nu vrem să ne confiște Biden proprietățile sau să ne transforme copiii în homosexuali.

Genul ăsta de galerie ultras Steaua vs Dinamo despre politica stăpânirii americane se numește disonanță cognitivă nesimțită.