One man team

Bradley Beal, de la Washington Wizards, marchează, în medie, cele mai multe puncte pe meci în NBA (35.4)

În meciul cu Philadelphia 76ers, pierdut de Wizards cu 136-141, Bradley Beal a înscris 60 de puncte

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Baschetbalistul Bradley Beal, de la Washington Wizards, se simte singur împotriva tuturor! Deși a înscris peste 27 de puncte în ultimele 13 meciuri din acest sezon de NBA, echipa lui nu reușește să țină pasul cu el! Are doar trei victorii și 11 înfrângeri!  De ce nu cere un transfer? se întreabă fanii. Americanul încă este loial găștii sale de vrăjitori! Doar, doar, o face vreo magie să-i tragă după el în playoff la vară!

Încă puțin și levitez!

Dacă își ia avânt puternic, Keenan Derry poate să facă schi nautic și în șezut

Cine a zis că pe apă nu te poți da fără placă nu l-a văzut pe Keenan Derry! Campion mondial la schi nautic, australianul prinde atât de multă viteză, că se dă cum te dai tu iarna pe gheață! Nu-i mai trebuie echipament extra! Dacă mai învață și cum să meargă pe apă, atunci chiar că ne dă pe toți pe spate!

Încă una și mă duc!

Rafael Nadal și Serena Williams n-au luat pauză în ultima zi de cantonament din Adelaide

„Mai e o zi și plec la Melbourne! Dar mai am timp de un antrenament ca lumea în Adelaide!”. Așa gândește un super campion, ca Rafael Nadal! Nu stă departe de teren nici cu bagajele făcute! Cum să rateze Rafa ocazia de a-și șlefui forehand-ul? Mai ales acum, când primul Grand Slam al anului e fix după colț!

Serena Williams se simte și ea în formă, așa că n-a luat pauză în ultima zi de cantonament, în Adelaide! I-a zis lui Mouratoglou, antrenorul ei, că vrea neapărat să mai câștige un Grand Slam înainte de retragere!

Mingea sau terenul?

Pilotul de F1 Charles Leclerc a jucat tenis de picior înaintea testelor echipei Ferrari, în Fiorino

Orice sport ai face, n-ai cum să refuzi o miuță, așa, de încălzire înainte de competiție! Charles Leclerc a bătut și el mingea la testele echipei Ferrari din Fiorino, înaintea noului sezon de Formula 1. A fost de treabă! L-a lăsat pe noul lui coleg, Carlos Sainz, să intre primul pe pistă, așa că a avut timp și de un tenis cu piciorul.

Și baschetbaliștii de la Milwaukee Bucks au dat-o pe fotbal înaintea meciului cu Toronto Raptors, din NBA!

De la bad boy, la familist

Karim Benzema își răsfață cei doi copii și le îndeplinește toate dorințele

Oricât ar iubi fotbalul, Karim Benzema știe că familia este mereu pe primu loc! Atacantul lui Real Madrid le îndeplinește celor 2 copii toate dorințele! Îi duce în parcul de distracții, îi ia cu el, la sală…francezul ar da orice ca să-i vadă cu zâmbetul pe buze! Gurile rele zic că Benzema e băiat rău, mare petrecăreț, dar de fapt el vrea să fie tatăl perfect!

Asta are, asta n-are!

Dan Klein face și „desface” castele din pahare în doar câteva secunde

Când s-o termina toată nebunia asta cu pandemia, ai om de bază pentru un truc fain la petreceri! Băiatul ăsta, Dan Klein, are potențial! La cât de îndemânatic este americanul, în 7 secunde îți aranjează masa cu o piramidă din 12 pahare! Și cât ai clipi, tot el strânge turnurile la un loc!