„Ice Man” Challenge

  • Kimi Räikkönen iubește vremea rece și face baie în piscină chiar și când ninge afară

De abia așteptam să se încălzească, să fiu sigur că nu mai dau la lopată dimineața, în martie, și mă uit la Kimi Räikkönen care nici nu știe ce e frigul! Nu, nu s-a pensionat în Maldive! Omul face plajă pe ninsoare! Sau…mă rog, o baie ca lumea, căci finlandezul are curaj să se arunce în piscină chiar și atunci când afară e frig de îngheață pietrele! Poate a vrut să sărbătorească 20 de ani de la prima lui cursă în Formula 1 cu Sauber, prima dragoste și echipa cu care va concura și în acest sezon sub un nou nume: Alfa Romeo! Da, parcă și văd cum Ice Bucket Challenge de acum câțiva ani se va transforma în Ice Pool Challenge!

Facem schimb de sporturi?

  • Boxerul Ryan Garcia și jucătorul de fotbal american Juju Smith au făcut schimb de roluri pentru o zi
  • Juju a învățat ce înseamnă să fii un bun încasator, iar Ryan a exersat sprinturile și pasele pe terenul de fotbal

Te-ai plictisit de sportul pe care-l practici și vrei să schimbi macazul? Uite, de exemplu, boxerul Ryan Garcia a făcut schimb de exepriență cu Juju Smith, jucător de fotbal american, până de curând vedeta celor de la Pittsburgh Steelers! Ryan l-a luat ușor pe Juju la început! L-a lăsat să agreseze sacul de box, ca să prindă curaj! După, mexicanul l-a testat să vadă dacă e bun încasator. În final, Juju aproape că a rămas fără gaz la proba scurtelor viteză, dar a absolvit Academia Ryan Garcia! Așa că rolurile s-au inversat! Ryan, te-ai descurcat bine pe teren, dar ar trebui să mai pui pe tine dacă vrei să mai joci fotbal! Ai văzut ce mari sunt băieții ăștia! Și placajele dor, nu doar directele!

Operation Summer Shredding

  • David Beckham și Carlos Sainz lucrează intens în sala de forță, ca să fie în formă maximă la vară

Nu mai e mult până vine căldura, așa că David Beckham și Carlos Sainz au început deja să lucreze corpul de plajă! Fiecare se axează pe grupa de mușchi cu care vrea să iasă la interval! Becks face abdomene cu roata pentru un „six pack” beton armat! Pilotul Ferrari, Carlos Sainz, nu sare niciodată peste ziua de picioare! Spaniolul își pune bara cu greutăți în spate și face genuflexiunile cât mai jos pentru un pump de calitate! La final, Sainz mai are ceva combustibil în rezervă și pentru o sesiune scurtă de triceps!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De vorbă cu Tyson și Mini Tyson

  • Mike Tyson l-a invitat pe Canelo în podcast-ul său și au vorbit despre cariera mexicanului în box
  • Cei doi și-au amintit meciul legendar dintre Canelo și Mayweather și au discutat viitoarea luptă cu Billy Joe Saunders

Podcastul lui Mike Tyson nu este doar un alt podcast, cum au apărut toate în ultima vreme, ca ciupercile după ploaie! Are invitați cu greutate din showbiz, și mai ales din lumea boxului! În cel mai recent episod, „Iron Mike” a stat la povești cu cel mai mare nume din box în acest moment, Canelo Álvarez! Cred că oricine se întreabă cum ar fi fost lupta dintre Canelo de acum și Mayweather de acum 8 ani, când au boxat, de fapt, cei doi! Mexicanul avea doar 22 de ani când l-a întâlnit pe „Money” în ring! Canelo a simțit că nu e 100% pregătit atunci! A țintit mai sus decât ar fi trebuit, dar nu regretă lupta! Eu unul aș plăti oricât pentru un super meci între cei doi la apogeu, dar rămânem doar cu imaginația, din păcate! Acum, campionul WBA, WBC, și The Ring zice că s-a maturizat enorm! A strâns ceva experiență în arsenal și vrea să-și dovedească asta în lupta pentru unificarea centurilor, din 8 mai, cu Billy Joe Saunders!

Livrare specială pentru Giannis!

  • Giannis Antetokounmpo, de la Milwaukee Bucks, a primit un premiu special după meciul bun făcut cu 76ers
  • La conferința de presă, Giannis a primit un „whiz wit”, un sandwich cu brânză și ceapă prăjită

Baschetbalistul Giannis Antetokounmpo, de la Milwaukee Bucks, este tot un zâmbet la antrenamente! Grecul dansează și se distrează înainte de meciuri, iar când intră pe teren dă tot ce are mai bun! Bucks au reușit o victorie incredibilă cu Philadelphia 76ers după ce Giannis a înscris 10 puncte doar în prelungiri! Și, normal, la conferința de după omul meciului a avut chef de glume! Un reporter i-a făcut o surpriză și a scos un sendviș din rucsac pentru el! Specialitatea cu brânză și ceapă este una dintre vedetele Philadelphiei, dar pe Giannis l-a cam băgat în ceață numele „Whiz wit”! Data viitoare când joacă în Philly, cred că Giannis va mânca un „whiz wit” înainte de meci, pentru o respirație chiar mai devastatoare pentru adversar decât slam dunk-urile lui!