De Ziua Dorului, educatoarele le-au transmis copiilor mesaje emoționante

  • Educatoarelor le este dor de copiii din grupele lor
  • Pentru a compensa faptul că nu se face serbare de sfârșit de an, educatoarele  trimit copiilor tot felul de surprize
  • Întâlnirile online nu se compară cu o îmbrăţişare caldă de copil, spun educatorii

Simți lipsa emoției în izolare? Mărturisirile unor educatoare te vor mișca. Astăzi este ziua dorului, iar educatoarele, care trăiesc pentru copii şi se încarcă de la ei cu energie, le simt lipsa enorm prichindeilor. Durerea cea mai mare este în sufletul „doamnelor“ de la grupa mare, care nu îşi vor mai micuții la serbare.

Uite ce mărturisește o educatoare de la grupa mare: „Simt lipsa copiilor, îmi este foarte dor de ei, mă mai uit prin telefon la filmuleţe şi îmi dau lacrimile de dorul lor. Cami vă iubeşte şi vă salută şi abia aşteaptă să vă vadă“.

„Când îţi spune la revedere sau chiar că îi e dor de tine, şi normal că nouă ne este dor de ei, foarte dor, până acum îi strângeam în braţe la final de oră, acum trebuie doar să le fac cu mâna! Şi nouă ne este dor de ei!  Vă iubim!“, povestește o altă „doamnă“.

„Abia aştept să mă întorc la grădiniţă şi să îi revăd pe copii şi sper din tot sufletul ca această perioadă să se încheie cât mai repede, pentru că eu am grupa mare şi sper să aibă şi ei parte de un final de grădiniţă aşa cum se cuvine“, spune Ana.

Sursă foto: Diana Zaharia/Mediafax Foto