Ce părere ai despre un finisaj pentru pereți și pardoseli fără rosturi,ușor de întreținut, versatil și durabil? Ei bine, fă cunoștință cu vinilul. Acesta este un material sintetic fabricat din PVC (policlorură de vinil) și alți aditivicare îi îmbunătățesc performanța și aspectul. Podelele și perețîi din vinil au devenit din ce în ce mai populari în ultimii ani datorită accesibilității, versatilității și durabilității lor.

Pardoseala din vinil este o alegere populară dacă deții un spațiu comercial. În plus, această este rezistentă la apă și la zgârieturi, ceea ce o face o alegere ideală pentru zonele predispuse la scurgeri sau la trafic intens.

Pereții de vinil sunt poate cea mai bună soluție în spații precum spitale, școli sau hoteluri. Dar știai că sunt excelenți și pentru baia ta? Acest material, 100% impermeabil, îl cureți și dezinfectezi tare ușor, făcându-l o alegere ideală pentru spațiile în care igienă este esențială. Și mai mult, dacă alegi o variantă texturată, devine antiderapant, ceea ce o gresie sau o faianță obișnuită nu sunt. În plus, poți alege dintr-o varietate de culori, texturi și modele.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Iar dacă ții la mediul înconjurător, află că vinilul este foarte prietenos cu acesta. Majoritatea producătorilor au implementate programe de reciclare pentru a reduce deșeurile. Podelele și pereții din vinil pot ajuta la conservarea energiei și la reducerea emisiilor de carbon. Ele asigură izolația și iți reduc nevoile de încălzire sau răcire.