Te-ai gandit vreodata ca vei putea vorbi cu lumina? Noroc cu sistemele smart de iluminat interior! Acum poți să controlezi lumininile și culoarea lor doar cu vocea ta, prin intermediul unui smartphone sau al unui asistent inteligent.

Daca îți dorești o casa mai smart, becurile inteligente sunt minunate pentru început. Fiind pe sistemul LED, au o durată de viață extraordianar de lungă și consumă de 10 mai puțin decât un bec incandescent. Iar atunci când sunt integrate cu automatizarea inteligentă a locuinței, iluminatul poate funcționa mână în mână cu controlul climei, sistemul audio, sau chiar cu ferestrele.

De obicei, vei vedea becurile inteligente clasificate după culoare sau dimabilitate, adică de diferite intensități de lumina. Configurarea lor este simplă, trebuie doar să înlocuiești un bec și să descarci o aplicație. Iar majoritatea sunt oricum compatibile cu cei mai cunoscuți asistenți inteligenți.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

Și mai mult, designul de interior are numai de câstigat cu un LED smart. Cu iluminarea lui reglabilă, îți poți personaliză ușor interiorul. Poți crea o lumină albastră mai strălucitoare și mai intensă în timpul zilei, care sa îți dea energie, și nuanțe de iluminare mai calde și mai relaxante seara, care semnalează corpului să se relaxeze. Asta pe langa faptul ca poți evidenția prin lumina mai mult sau mai puțin puternică diverse piese de mobilier, pereti sau finisaje deosebite. Și mai mult, poți salva diverse configurații de lumini. De exemplu «o scena TV» , în care se reduc lumininile din încăpere la nivelul ideal pentru a urmări un film, în timp ce un set de lumini ramâne aprins în bucătarie pentru gustări.

Și până la urma, de ce nu ai vrea să îți usurezi existenta și mai mult, chiar să o îmbunătătești, când totul stă la o comandă vocală distanța?”