„Dacă tot te gândești să faci unele schimbări in noul an, gândește-te și la locuința ta. Sigur are și ea nevoie de o împrospătare. Pana la urma, aici îți petreci o buna parte a timpului și merita sa fie un mediu de calitate.
Sustenabilitatea e un subiect extrem de actual. Împrietenește-ți casa cu mediul, încorporând practici ecologice. Poți începe prin a investi in electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic. Redu consumul de apă și plantează legume intr-o mica grădina interioară.
Donează sau recicleaza articolele pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an. Organizarea dulapurilor poate fi chiar o activitate relaxanta, mai ales ca îți va crea apoi un sentiment de calm și ordine.
Integrează conceptul de smart home. De la becuri și oglinzi inteligente, pana la sisteme complexe de management al căldurii, acum găsești orice pe piață. Alege dispozitive care nu numai că sporesc confortul, dar care se si potrivesc cu estetica interioară a casei tale.
Adauga o notă de culoare locuinței tale. Fie că este vorba de a revopsi un perete, a-i aplica un tapet, fie de noi piese de mobilier sau o lucrare de artă vibranta, culorile te vor binedispune mereu.
De acum, investește în piese de mobilier de înaltă calitate, atemporale. Începe doar cu o canapea sau un fotoliu. Acestea vor servi drept puncte focale într-o încăpere, si vor dura mulți ani de acum încolo.
Ideea este sa creezi un spațiu care să îți reflecte personalitatea, să îți satisfacă nevoile funcționale și să te bucure. Începe cu schimbări mici, ușor de gestionat. Iar la anul pe vremea aceasta vei fi tare mândru de tine!”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE