Ai in plan reamenajarea baii? Atunci merita sa auzi ca ai mai multe variante de finisaje pentru pereti decat clasicele placi ceramice, cum ar fi faianta.

Incearca placarile cu sticla. Aceasta pot fi vopsita sau printata in orice culoare sau model iti imaginezi. Pe langa faptul ca poti avea un finisaj custom, original, cu modele pe care tu le alegi, sticla este extrem de durabila si poate fi si reciclata. Aceasta este antiabraziva, e putin predispusa la decolorare si nu se zgarie asa usor. Si pentru ca nu absoarbe sau rétine bacteriile, sticla este un material igienic, ceea ce o face ideala pentru bai, unde curatenia este primordiala.

Stiai ca poti folosi chiar si tapet lavabil pentru peretii baii? Acesta rezista la umiditate si la contactul direct cu apa datorita unui strat special, care este fie din vinil, cauciuc sau fibra de sticla. Cauta asadar ca tapetul sa aiba una dintre aceste componente in structura sa si te vei alege cu o baie de-a dreptul inovatoare. Datorita structurii sale robuste, acest tip de tapet are o rezistenta crescuta la zgarieturi sau lovituri. In plus, majoritatea modelelor sunt tratate antibacterian. Si poate ce e cel mai avatanajos, este varietatea de culori, modele si texturi in care il gasesti. Iar daca te plictisesti de el, afla ca este extrem de usor de inlocuit.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Si poate cea mai la indemana optiune este vopseaua rezistenta la apa. Tehnologia vopselurilor lavabile este pe zi ce trece mai sofisticata, ceea ce ii ofera numeroase avantaje. Este usor de curatat, si asta fara a-i deteriora culoarea sau finisajul. Ea este rezistenta la umiditate si mucegai, si poti alege din multe optiuni de finisaje : mata, eggshell, satinata sau semi-lucioasa. Asta ca sa nu mai zic ca paletarul de culori este aproape infinit.

Ce zici, esti pregatit sa incerci ceva nou ?