Da, sigur ai auzit de piele artificială sau vegană. Dar de WASTEA știi? Acest nou material realizat din deșeuri de ceai revoluționează industria textilă – a modei și a designului de interior.
Deșeurile de ceai reprezintă aproximativ 10% din producția totală de ceai. Enorm, nu? Acest aspect are un impact ridicat asupra mediului datorită consumului de apă asociat, amprentei de carbon și prezenței reziduurilor chimice.
WASTEA reutilizează ingenios deșeurile de ceai, care altfel ar fi aruncate sau arse. Replică excelent aspectul și senzația pielii, a sentimentului de confort și a căldurii la atingere. Și mai mult, îți dă senzația unui material puternic, valoros și durabil. WASTEA oferă aceleași performanțe mecanice și estetice ca și pielea naturală.
Practic, WASTEA transformă și integrează deșeurile de ceai într-un material rezistent, flexibil și respirabil, care seamănă incredibil de mult cu pielea naturala.
În comparație cu aceasta, WASTEA este un material vegan și rezistă la foc, la apa și la pete. Se adaptează cu ușurinta la forma si temperatura corpului tau șși poate fi vopsit sau imprimat în orice culoare sau model îți dorești.
Unde vei putea folosi și tu WASTEA? Ei bine, află că este excelent ca tapițerie pentru scaune, perne, canapele, sau chiar draperii. Cu WASTEA ajuți o economie circulară care reduce deșeurile și emisiile. Fii eco, alege și tu WASTEA!

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA