Așa e că ți-ai dori că un spațiu să fie atât de primitor, încât întreagă încăpere să pară că ți-ar da o îmbrățișare? Hai să îți vorbesc astăzi despre un lucru la care rar te gândești, dar care îți influențează dispoziția, energia și starea de bine: culoarea din casă ta.

Ai fi crezut că doar 5% dintre oameni îndrăznesc să își coloreze casele? În condițiile în care poți vedea până la 7 milioane de nuanțe, cu siguranță poți găși câteva si pentru pereți, pardoseli sau mobilier.

Culorile sunt, pur și simplu, lumina. Ia de exemplu galbenul. Deoarece este cea mai deschisă dintre toate nuanțele, un obiect galben va deschide orice spațiu întunecos, cum ar fi un hol. Roșul stimulează conversația, așa că ar merge de minune în living. Chiar și doar într-un fotoliu. Rozul elimina tensiunile, deci ar fi perfect pentru camera copilului. Ai putea investi chiar într-o veselă portocalie, avand în vedere ca această culoare ajută digestia. Albastrul stimulează gândirea, deci nu-ți fie teamă să ai un asemenea birou, pe cand verdele, tonic și revitalizant, e ideal pentru băi. Iar un dormitor violet te va ajuta să te conectezi la eul tau interior.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De cele mai multe ori când ai nevoie de un accent într-o încăpere, primul lucru la care te gândești este, probabil, un tablou colorat. Dar așa cum culorile îndrăznețe coexistă amiabil într-un tablou, poți să ai încredere că ele se vor potrivi și în mobilier, pereți, tavane și pardoseli.

Așadar, înconjoară-te de culori care te bucură și îți fac viață mai frumoasă! Și cu siguranță când te vei întoarce în nouă casă ta colorată, starea ta emoțională se va schimbă în bine.