Te simți apăsat în noua ta locuință? Și parcă nu știi din ce motiv? Poate că îți lipsește soarele! Iată ce poți face pentru a crea o atmosferă mai veselă și mai luminoasă.
Asigură-te că ferestrele nu sunt obstruate de perdele opace sau de mobilier. Optează pentru draperii și perdele deschise la culoare care permit luminii naturale să pătrundă în apartamentul tău. Păstrează geamurile curate pentru a maximiza aportul de lumină.
Poziționează oglinzi în apropierea ferestrelor. Acestea vor reflecta lumina naturală și vor face ca încăperea să pară mai mare. Razele soarelui se vor juca în voie în încăperea ta și crede-mă, e un spectacol doar să le privești!
Alege culori deschise pentru pereți, mobilier și decorațiuni. Pastelurile, de exemplu, acele culori cu o cantitate mare de alb în ele, amplifică lumina naturală, reflectând-o în întreaga încăpere.
Folosește mobilier transparent, cum ar fi mesele de sticlă, chiar și mobilierul printat 3D, care permit soarelui să treacă dincolo de ele.
Și nu uita de finisajele metalice sau lucioase pentru pereți sau ușile corpurilor de mobilier.
O vopsea decorativă cu efect reflectorizant sau un dulap din MDF vopsit, un MDF vopsit lucios, vor reflecta lumina de fiecare dată în alt mod, iar tu nu te vei plictisi niciodată de locuința ta!

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI