Ai găsit o lustra care iti place, dar nu ești sigur unde sa o amplasezi în casa? Ti-ar placea sa o ai in bucatarie, dar nu are suficienta putere? Sau în baie, dar nu e rezistenta la abur? 2-Fiecare spațiu are cerintele lui de lumina, așa ca lasă-mă sa ți le detaliez.

Poti începe prin a identifica scopul iluminatului. Cauti o lumina ambientala, de lucru sau de accent? Fiecare activitate și spațiu necesita diferite niveluri și tipuri de iluminare.

O lustra suspendata sau un candelabru pot deveni adevăratele piese centrale ale unei încăperi. Datorită sursei lor importante de lumină și a funcției decorative, aceste corpuri de iluminat sunt3bis- ideale pentru a ilumina zone precise, cum ar fi masa de dining sau zona de living cu canapeaua Alege un pandantiv de dimensiuni mari, pentru un efect și mai impresionant.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Atunci când ai de a face cu spații înguste, precum coridoare, intrări sau scări, optează pentru aplice de perete. În plus, ele pot fi folosite și ca task light, sau iluminat de lucru, cum ar fi deasupra oglinzii din baie. Ideale sunt cele care se leagă direct la sursa de curent, și pe care le aprinzi dintr-un intrerupator. Asta ca nu ramai cu cabluri inestetice pe pereți.

Simple și eficiente, plafonierele sunt perfecte pentru a ilumina încăperile cu tavane nu prea înalte. Neavând suporturi sau cabluri vizibile, sunt perfecte și pentru un design curat. 6-Plafonierele sunt, de fapt, una dintre cele mai comune soluții pentru iluminarea
-spațiilor interioare datorită ușurinței de instalare, luminii ridicate și versatilității lor incredibile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru orice încăpere pe care trebuie să o amenajezi.

Lampadarele sau veiozele sunt alegerea cea mai buna atât pentru un iluminat ambiental, cât și penrtu un colt bine definit – cum ar fi un fotoliu de citit sau un birou. Iar dacă alegi o varianta cu becuri RGB, care isi schimba culoarea, poți crea de fiecare data o atmosfera noua.

Totusi, daca vrei sa iluminezi o suprafata mare, poți alege între benzi LED,
corpuri legate în serie, cum ar fi spoturile pe sine, sau tavane tip Barrisol. Sunt perfecte pentru un iluminat general pentru un dormitor, un hol sau chiar un living. Și nu uita. Doar schimbând tipul de corp de iluminat modifici întreaga experiență dintr-o încăpere. Și chiar mai simplu, doar dacă alegi un bec cu funcție dimabila, adică unul căruia sa ii poți regla intensitatea, deja ai obtinut o noua atmosfera. La câte alternative ai, pare chiar o joaca, nu-i așa?