De ce sa apelezi la mozaic pentru placarea piscinei tale? Ei bine, mozaicul nu are doar un aspect uimitor! Are mult mai multe avantaje.

Piscinele din beton beneficiază de o garanție între 1 și 5 ani și necesită o întreținere majoră, cum ar fi periajul intens și filtrarea puternică. Piscinele de vinil, deși foarte accesibile, se deterioreaza foarte ușor, ceea ce duce la reparații dese. Piscinele din fibră de sticlă sunt destul de durabile, insa sunt foarte limitative în ceea ce privește dimensiunea, forma și designul.

Asadar, care sunt avantajele placarii piscinei cu mozaic?

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Mozaicul de sticlă oferă o gamă largă de culori, modele și texturi. Poți alege dintre efecte transparente, marmorate, aurii și perlate, pur și simplu pentru că sticla este atât de versatilă. Și când te gândești ca poți printa orice grafica dorești pe ea, parca deja suna mult mai bine!

Când vine vorba de durabilitate și întreținere, plăcile de mozaic de sticlă sunt de neegalat. Piesele de sticlă sunt rezistente la decolorare și pete, in plus sunt și impermeabile. Curățarea lor necesita o ștergere ușoară, așa că poți uita de substanțele chimice grele, necesare pentru alte finisaje de piscina. Cred ca abia aștepți vara acum, așa e?