Mai mult ca sigur ai auzit de vestitele «cluburi sociale» , în care cele mai proeminente figuri din oraș se întâlneau și derulau afaceri.  Și ce să vezi, ele erau destinate exclusiv bărbaților. Dar ultimii ani au schimbat aceasta concepție. Apărând un numar din ce în ce mai mare de companii conduse de femei, a început să crească și interesul pentru un design de interior destinat acestora.

Când vine vorba de crearea unor spații de lucru, o atmosferă bine concepută și organizată este extrem de importantă. Iar daca te gândești la nevoile funcționale și la stilul de viață ale unei femei, vei găsi o multitudine de soluții.

În primul rând, integrează culori feminine, cum ar fi pastelurile. Acestea crează o atmosferă relaxantă și liniștitoare. Adăuga textura: un covor de pluș, mobilierul confortabil și draperiile, care pot crea un spațiu confortabil și primitor.

Iar pentru ca femeile au adesea mai multe articole de depozitat decât bărbații, este important să iei în considerare acest aspect. Depozitari încorporate, cum ar fi dulapuri, rafturi și sertare, mențin spațiul organizat și fără dezordine. Și daca te gândești la facilitati, o sală de alăptare, una destinată îngrijirii copiilor, o sala de înfrumusețare sau chiar o ceainărie ar fi mai mult decât binevenite.

Studiile arată că o companie condusă integral de femei este mult mai profitabilă decât una condusă de bărbați. Deci nu îți fie frică să investești în așa ceva. Și vei obține un loc nu numai plăcut, dar și performant.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI