Ai de gand sa achizitionezi o casa noua care are nevoie de imbunatatiri la interior? Chiar daca la prima vedere poate nu pare imporanta, ivnestitia in materialele si obiectele din interiorul casei tale o fac nu doar mai durabila, dar ii pot creste si valoarea in timp.

Alege, in primul rand, finisaje de calitate. Si aici ma refer la cele pentru pardoseli si pereti. Esti fanul parchetului ? Alege un model din lemn dublu sau triplu stratificat. Are o calitate net superioara celui laminat, pe langa fatpul ca este mult mai elegant si mai durabil. Te gandesti la placi ceramice, cum ar fi gresia sau faianta ? Afla ca acestea nu sunt cele mai igienice, pentru ca rosturile acumuleaza multe impuritati, pot deveni alunecoase cand sunt ude, sunt casante, si propaga usor sunetul. Pentru pardoseli poti folosi insa microciment, rasina epoxidica sau vinil. Iar pentru pereti, vopseluri rezistnte la apa, tapet sau chiar sticla.

Usi si ferestre. Acestea sunt probabil cele mai frecvent folosite elemente dintr-o casa. Si nu cred ca ai vrea sa le schimbi prea des. Pe langa materiale de calitate, asigura-te ca si feroneria este una de top. Alege variantele de usi cu broasca magnetica, sunt extrem de silentioase, nu ating tocul usii absolut deloc, ceea ce la ofera o durata de viata indelungata.

Baia este locul in care iti incepi si iti termini ziua. Este o mica oaza de relaxare asa ca merita obiecte sanitare de calitate. Incearca un lavoar din material compozit, va rezista o vesnicie. Vasele de toaleta din portelan sunt mai putin poroase decat cele ceramice, asadar rezista mai bine in timp. Acum exista chiar si baterii smart, care iti optimizeaza consumul de apa.

Pe langa acestea, important este sa fii constient de lucrurile pe care le folosesti cel mai des acasa. Iti place sa gatesti ? Atunci poate merita investia in niste electrocasnice mai bune. Lucrezi de acasa ? Un scaun ergonomic si un birou robust sunt fix pentru tine.

Mergi in showroom-uri si verifica inainte tot ce cumperi. Cere mostre. Este dreptul tau, si asa te asiguri ca alegi produse de calitate.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE