MOBILIER CUSTOM 

Asa e ca ți-ai dori un mobilier pe care sa îl ai doar tu? Personalizat nevoilor tale? Afla ca acum poți, dacă alegi piese făcute custom.

Mobilierul personalizat este proiectat pentru a se potrivi cu nevoile tale și cu dimensiunile exacte ale spațiului tau. Asta înseamnă că poti maximiza utilizarea spațiului disponibil și minimiza dezordinea. Și pentru ca îl poți proiecta în funcție de caracteristicile specifice ale incaperilor tale, el devine extrem de funcțional.

Mobilierul custom este mult mai durabil, avand în vedere ca poți alege de la început cele mai calitative materiale și accesorii. Poți reduce și impactul asupra mediului, dacă alegi materiale ecologice și reciclabile.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Iar partea cea mai buna este ca îl poți proiecta în funcție de personalitatea și nevoile tale specifice. Poți alege orice, de la culoare, textura, forma, dimensiune sau finisaj.

De cele mai multe ori, acest mobilier este realizat local. Investind într-un astfel de mobilier, incurajezi economia zonei tale.

Mobilierul custom este perfect pentru bucătarii, dressinguri și living. Practic pentru orice loc în care te limitează pereții. Nu găsești culoarea potrivită pentru un fotoliu? Pana și canapelele sau fotoliile se pot face custom.

Poate ca va dura ceva mai mult producția acestui tip de mobilier, însă rezultatele sunt pe măsură. Te vei alege nu doar cu o piesa ce se potrivește ca o mănușă spațiului tău, dar și cu o piesa originala și unica!