Mai mult ca sigur ți-ai dori ca locuința ta sa fie mereu la moda. Dar ce este în trend acum, poate că nu se potrivește cu interiorul casei tale. Și asta este perfect normal.

Trendurile vin și pleacă. Iar dacă le urmărești îndeaproape, ar însemna sa înlocuiești destul de des mobilierul și decorul.

Este posibil ca aceste tendințe să nu se potrivească mereu gusturilor sau nevoilor tale. Ceea ce arată grozav într-un spațiu poate să nu funcționeze deloc în altul. Este important să alegi niște piese care să reflecte personalitatea ta unică.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Și mai mult, piesele “în trend” îți pot face spațiul să arate generic, ca al tuturor celorlalți, si nu cred că asta te încântă. Casa ta ar trebui să fie o reflecție personală a ta, nu o copie a ceea ce este popular în prezent.

Spre deosebire de o piesa vestimentara pe care o poți ușor înlocui de la un sezon la altul, o piesa de mobilier sigur o vei păstra mai mult.

Incercarea de a ține pasul cu cele mai recente tendințe în design interior poate fi obositoare. Întotdeauna există ceva nou și la modă pe care să îl urmesti și poate fi dificil să știi chiar de unde să începi.

În loc să încerci să urmezi fiecare tendință, concentrează-te pe crearea unui spațiu pe care îl iubești și care să ți se pară autentic. Gândește-te ca atunci când ajungi acasă, știind ca ai un interior unic, chiar custom, vei fi mult mai mulțumit. Pentru ca e doar al tău.