Tu ce culori alegi pentru dormitorul tău? Chiar daca nu îți petreci marea parte a timpului acolo, află că ceea ce ai in fața ochilor atunci când te culci şi când te trezești îți pot influența somnul şi, respectiv, ziua.
Pentru pereți, alege culori neutre, cum ar fi alb, bejul sau pasteluri. Ele creează un fundal liniștitor și versatil. Aceste culori pot face ca dormitorul tău să para mai spațios.


Albastrul si verdele evocă un sentiment de liniște și pot contribui la un somn mai bun. Ia în considerare nuanțe precum bleu ciel, verde salvie sau spumă de mare.


Pentru mobilier, orientează-te către lemn. Acesta adaugă căldură și un element natural dormitorului. Finisajele din lemn, in special cele in nuanțe deschise, sunt ușor de asortat cu alte culori. Mobilierul alb crează un aspect proaspăt și aerisit, făcând camera mai luminoasă și mai spațioasă. Mobilierul deschis la culoare completează, de asemenea, diverse palete de culori.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA


Introdu accente de culoare pentru o notă de dinamism și interes vizual. Perne sau noptiere in nuanțe puternice, lucrări de arta sau mici obiecte de decor vor fi niste inserții inteligente, fără a copleși insă întreaga cameră.
Iar daca vrei ca dormitorul tău să pară mai înalt, poți vopsi tavanul într-o nuanță mai deschisă fată de pereţi.
Înainte sa te hotărăști la o nouă culoare pentru pereți, testează mostre de vopsea pe o mică porțiune a peretelui pentru a vedea cum arată în diferite condiții de iluminare. În cele din urmă, culorile si texturile pe care le alegi trebuie sa îți ofere un mediu confortabil, primitor și care reflectă stilul tău personal.