Te-ai gandit cum iti impodobesti bradul anul acesta? Mai mult ca sigur ai niște decorațiuni într-un dulap, pe care le folosești an de an. Dar ce ai zice de o abordare noua? Iată câteva idei care te pot ajuta să obții un brad original.
Alege o paletă de culori neconvențională. Ia în considerare utilizarea unei scheme monocromatice, cum ar fi un pom roz sau portocaliu. Decorează-l cu niște felii uscate de portocale sau gref, si voila! Cu siguranță vei trai un spirit de vacanță foarte diferit!
Îmbrățișaza un design minimalist folosind un număr limitat de decorațiuni. Alege doar câteva modele de ornamente, maxim trei, și lăsa-le să iasă în evidență pe fundalul unui brad alb.
Stai departe de aranjamentul tradițional al decorațiunilor distribuite uniform. Crează un design asimetric prin gruparea lor în zone specifice. Împarte bradul in 3 sectoare orizontale diferite, și decorează-le pe fiecare cu altceva – o banda de lumini, una de globuri, și alta de beteala.
Foloseste doar instalații de lumină, dispuse într-un mod unic. Infasoara-le în jurul unor ramuri specifice, sau dispune-le vertical, pentru ca bradul sa para si mai înalt.
Si daca nu vrei sa folosești sub nicio forma un brad, fie el natural sau artificial, inventează unul! Atarna globuri cu un fir transparent direct de tavan, și lasă-le sa curgă in forma unui con.
Nu uita, cheia reusitei este să-ți dai frâu liber Imaginației și să alegi elemente care rezonează cu stilul tău personal. Nu îți fie teamă să amesteci idei indraznete pentru a crea un pom de Crăciun original.
Daca tot impodobesti bradul o data pe an, de ce sa nu fii îndrăzneț?

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL