Bolt transmite magia Crăciunului

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, se grăbește deja să împartă magia Crăciunului! În cadrul emisiunii Happy Day, din Elveția, Bolt i-a transmis un mesaj video lui Frederick, un fan de doar 9 ani, care suferă de o afecțiune la coloana vertebrală! „Fii puternic! Luptă-n continuare! Am auzit că te antrenezi intens pentru visul tău!” sunt cuvintele jamaicanului pentru copilul care-l idolatrizează și care-și dorește să devină sprinter în scaun cu rotile și medic chirurg!

Cruze Beckham cântă la pian

Știu cine va cânta colinde în ajunul Crăciunului în casa familiei Beckahm: chiar fiul cel mic, Cruze. La doar 15 ani, Cruze a învățat să cânte la pian piesa Jump a trupei rock, Van Halen, într-o singură zi! Cum să nu învețe portativul pe de rost când îl are ca prieten de familie și ca sursă de inspirație pe Elton John, faimosul cântăreț.

Manevrează cu crosa

Pavel Barber, jucător de hockey, face trick-uri cu crosa pe bandă rulantă! Ca să fie sigur că în competiții va ochi din prima poarta adversarilor, canadianul mânuiește stick-ul de lemn cu multă viteză și precizie! În 30 de secunde, Pavel a trecut pucul printre 25 de obstacole precum jaloane, scaune și discuri pentru bara de greutăți.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Yoga în stradă

Te-ai plictisit să faci sport în casă? Același lucru îl simt și acrobatele Ellariya Bohdanova și Karina Sandovich. Fetele din Belarus și-au mutat orele de antreanament în stradă, așa că pun în practică exerciții acroyoga în fața hotelului Bellagio, din Las Vegas! Nu o fac în colanți și bustieră, ci în blugi, pe tocuri, ca să-i convingă pe cei care le privesc să le urmeze exemplul!

Fac totul pe invers!

Inspirat din filmul Tenet, Tom Jauncey, creator de conținut, și-a propus să facă, pentru o zi, lucrurile pe dos! Americanul a strâns cei mai pricepuți practicanți de parkour din New York pe un teren de paintball și i-a filmat în timp ce făceau cascadorii în sens invers! Acum sportivi știu că săriturile și rostogolirile nu ies rău nici pe de-a-ndosealea!