Dwayne Johnson, actor și wrestler profesionist, nu ia pauza nici măcar o zi de la antrenamente

Știu pe cine să se bazeze

Organizatorii ATP i-au întrebat pe unii dintre cei mai buni tenismeni din lume, ce jucători din circuit ar alege să joace un set ca să-i salveze de la moarte.

Pe de o parte, Andy Murray și Diego Schwartzman și-ar lăsa ultimele minute din viață pe mâna lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial! Pe de altă parte, Dominic Thiem și Grigor Dimitrov sunt ferm convinși ca Rafael Nadal, numărtul 2 ATP, ar fi, de fapt, eroul perfect într-o astfel de situație.

A început de la zero

Brandon Schmidt, biciclist profesionist, face atât de multe backflip-uri cu BMX-ul ca nici nu le poți număra.

Ca să facă trucurile pe două roți, americanul de 27 de ani a început de la zero: s-peste cap, timp de 2 ani, pe rampele skatepark-urilor din New Jersey, cu rollerboard-ul, placa electrică fără roți.

Și balerinii au forță

Steven McRae, prim balerin la Royal Ballet, Londra, se antrenează cu greutăți, în sala de fitness, ca să se miște cu multă grație pe scenă.

Australianul își întărește mușchii picioarelor atunci când face genuflexiuni cu 80 de kilograme în spate.

Cum nicio parte a corpului nu trebuie neglijată, dansatorul face tracțiuni și forfecări de picioare în același timp. Doar asa își  perfecționează sariturile cu baterie, precum entrechat huit.

Au dat patinele pe monociclu

Mersul pe biclicletă ți se pare solicitant? Gândește-te că unii sportivi se joacă hockey pe monociclu.

Pus în practică, prima oară, în 1960 în Statele Unite, sportul presupune să bagi, în poarta echipei adverse, o minge de tenis, printr-o lovitură puternică de crosă, în timp ce pedalezi roata cu viteză.

Fiindcă nu se compară cu hockey-ul pe gheață, în competițiile de hockey pe monociclu nu lipsesc doar pucurile, ci și portarii.

He rocks

Dwayne Johnson, actor și wrestler profesionist, nu ia pauza nici măcar o zi de la antrenamente.

La 48 de ani, The Rock își menține mușchii ca de piatră prin mers fandat cu greutăți și ramat la aparat.

Ca să ducă la capăt tot antrenamentul, Dwane manâncă, la micul dejun, o omletă din 10 albușuri.

A ajuns sus de tot

Fred Hony, mountain biker profesionist, își întrece limitele atunci când merge cu bicicleta pe crestele munților Alpi.

Deși mulți cred că este cu capul în nori,  francezul iubește pedalarea la 4 mii de metri altitudine, fiindcă de acolo poate să vadă și peisajele frumoase pe care țara lui le ascunde.