Let”s play about sex! Nu te lăsa păcălit de titlu, nu se joacă nimeni.
Aici facem educație sexuală. Eu îi vorbesc copilului meu despre sex de la vârsta de 3 ani! Sincer, aș fi făcut-o de la 2, dar abia atunci am descoperit cartea lui Meg Hickling: Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex. Profa de sex din Canada susține că trebuie să începem educația sexuală de la vârsta de 2 ani. Și cine suntem noi să o contrazicem?
Ce-a zis mama când a aflat? Nimic! I-a fost rușine. Așa cum le e multora dintre părinții noștri, crescuți în comunism și cărora le-a fost interzisă propria sexualitate.

Ce-ar fi zis bunica? Ne-ar fi dat cu agheasmă de fiecare dată când intram în casă.
Ce-ar fi zis coana Maricica? Nu-mi pasă. Pentru că eu nu mă uit în gura nimănui, decât a specialiștilor. Și aș vrea ca nici copilul meu să nu se uite în gura nimănui, decât a mea.
Așa că nu lăsa pe nimeni să-ți iau locul și să le ofere copiilor tăi mituri despre corpul lor sau să-i manipuleze.

Coana Maricica ar trebui să știe că nu-i învățăm decât știință și lucruri despre sănătate!
Nu, nu le răpim inocența copiilor noștri. Ci îi protejăm de abuzuri, sarcini nedorite și boli cu transmitere sexuală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Ca să te conving, i-am spus unui băiețel de trei ani că penisul tatălui său duce spermatozoizii la ovulul mamei. El, foarte vesel, mi-a răspuns: Da, și știai că tata mai plantează și ridichi? Cu copiii se discută cel mai ușor despre sex, pentru că ei nu au povara bagajului emoțional. Ei primesc informațiile despre corpul uman la fel de firesc cum primesc informații despre absolut orice! Mama, de ce vrei să le vorbești oamenilor despre sex?, m-a întrebat fetița mea. Pentru că cineva trebuie să o facă! Nu uita, educația sexuală a copiilor începe cu educația sexuală a părinților!