Oceanu a luat, oceanul a dat

  • Danny Griffiths și-a pierdut placa de surf în 2017, în timp ce se dădea pe valurile din sudul Tasmaniei.
  • O familie a găsit placa la 2.700km depărtare, în Queensland, după 16 luni în care a plutit pe ocean.
  • În timpul unui concediu în Tasmania, familia din Queensland a fost contactată de Danny și i-a înapoiat placa.

Află povestea lui Danny Griffiths, o poveste despre cum și-a regăsit un surfer australian dragostea demult pierdută. Și când spunem dragoste demult pierdută, nu ne referim la vreo surferiță care i-a făcut cu ochiul înainte să dispară în asfințit.

În 2017, Danny se dădea cu placa pe coasta de sud a Tasmaniei când, deodată, l-a dărâmat valul. Ajuns din nou la suprafață, Danny și-a dat seama că pierduse placa. A urcat pe ski jet, a căutat-o în lung și-n lat, nici urmă de ea.

O familie din Queensland a găsit-o 16 luni mai târziu, la 2.700 de kilometri depărtare de casă. A mai durat încă de două ori pe atât ca placa să se apropie de Danny.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

În timp ce se afla în concediu, în Tasmania, familia respectivă s-a lăudat cu trofeul găsit pe plajă. Din vorbă în vorbă, vestea a ajuns și la surferul nostru, care a luat legătura cu cei din Queensland și a recăpătat, în sfârșit, placa.

Rashford trece la tigaie

  • Rashford va face echipă cu Chef Kerridge pentru un show online de gătit, cu rețete simple și ieftine.

Marcus Rashford vrea să devină Chef Rashford. Da, atacantul lui Manchester United vrea ca fiecare copil din Marea Britanie să aibă o masă caldă în fiecare zi și a făcut echipă cu Tom Kerridge, chef premiat cu o stea Michellin.

Împreună vor găti rețete simple, gustoase, deloc scumpe, ca să le dea, astfel, familiilor cu venituri mici idei de mâncăre sănătoasă și sățioasă.

În total, Marcus a promis că va lansa 52 de episoade, câte unul în fiecare duminică, și abia așteptăm să-l vedem cum se echipează cu șorțul de bucătar și trece la acțiune. Plăcintă cu pește, pui cu legume mexicane, sandwichuri și preferatele lui, spaghettti bolognese! Rashford le va face à la carte.

Face yoga la vedere

  • Maria Konfektova, o gimnastă din Sankt Petersburg, face acrobații pe podul de sticlă din Hunan (China).

Fetele ar face orice numai să le iasă un story bun de postat pe Instagram. O poți privi pe Maria Konfektova. Rusoaica vrea să ne demonstreze că este „femeia elastic” și face acrobații de podul de sticlă din Hunan, China.

Cei din jur au aplaudat-o. Nici omul de pază n-a avut ce să-i reproșeze. Maria a respectat, până la urmă, regula podului și nu s-a aplecat peste balustradă.

Sare de la tenis la taste

  • Schwartzman a înființat echipa de Esports „Stone Movistar” la clubul sportiv Hacoaj, din Buenos Aires.

Știm ce le spun părinții mai deschiși la minte copiilor pasionați de gaming: „Dacă tot butonezi atâta la jocurile alea, măcar încearcă să faci un ban din asta”.

Poate că și Diego Schawartzman a auzit asta când era mic, pentru că și-a făcut echipă de Esports. Argentinianul a strâns o mână de gameri profi în echipa „Stone Movistar”, la clubul sportiv Hacoaj, din Buenos Aires. Abia așteptăm să vedem cum își va împărți Schwartzman timpul între tenis și business. Parcă-l vedem cum fuge de la terenul de tenis direct la birou și nu mai nimerește tastele de la laptop, ca Dan Barna.

Croiește fără mănuși

  • Anthony Joshua s-a transformat în designer pentru colecția de primăvară a brand-ului său, AJBXNG.

După ce iese din sala de antrenament, Anthony Joshua se transformă în designer. Campionul la categoria supergrea are ochi bun și știe ce ne trebuie dacă vrem să ne îmbrăcăm mai lejer, dar cu stil.

Nu se zgârcește la materiale. AJ vrea ca omul să simtă calitatea, nu doar marketingul mincinos. Recent, Joshua a lansat o întreagă colecție de hanorace, tricouri și pantaloni sport pentru femei, bărbați și copiii, ideale, zice el pentru sezonul primăvară-vară. Așa s-a născut colecția AJ Boxing!