Te naști în Texas dar nu ai pielea albă? Ca să fii egalul colegilor de școală trebuie să fii premiant. Dacă mai ești și fetiță, e și mai greu: trebuie să fii frumoasă, talentată și neobosită. Beyonce Knowles trebuia să fie perfectă. Și este!

Tot ce atinge se transformă în aur. Tot ce înregistrează devine disc de platină. Șase albume la rând ajung în top pe locul 1 din prima săptămână. Are mai multe premii Grammy și MTV decât am eu rafturi. Când joacă într-un film, criticii o laudă iar box-office-ul bate recorduri. Se întoarce spre lumea modei? Roberto Cavalli și Giorgio Armani îi cad la picioare. Când lansează un parfum, devine cel mai vândut parfum al unei celebrități. Anunță că e gravidă? Intră în Guiness Book of Records cu 9000 tweet-uri pe secundă. Iar când naște, naște gemeni și-i prezintă planetei pe coperta Vogue! E cea mai bine plătită cântăreață din toate timpurile. Împreună cu soțul ei Jay-Z, sunt miliardari. Dar asta nu o împiedică să fie alături de cei care suferă de sărăcie, rasism, toxicomanie sau dezastre naturale: donează milioane, ajută personal și îi reprezintă oficial pe cei năpăstuiți.

E Queen Bey, e împărăteasa planetei media și zeița tuturor cântărețelor care au debutat după ea. Când intonează imnul la SuperBowl sau deschide balul inaugural al lui Barack Obama la Casa Albă, Beyonce nu mai e ”America’s no. 1”, e America însăși!

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Și-a ales calea la doar 5 ani, după un concert Michael Jackson. A vrut să devină mai puternică decât Tina Turner, mai versatilă ca Diana Ross și mai businesswoman decât Madonna. Ce zici, a reușit? Eu rețin doar că, atunci când visezi, trebuie să țintești mai sus decât toți idolii tăi. Și că în Texas, totul este mai mare. Chiar și ambițiile fetițelor.