Cele mai strânse alegeri americane de la cele dintre George W. Bush și Al Gore, momentul în care SUA a luat-o pe alt drum. Două tabere mai încrâncenate ca niciodată aleg președintele. Și, într-un fel, viitorul planetei.

Pentru sănătatea planetei, Biden pare omul potrivit. Pentru Trump, America este Planeta și America face ordine pe ea. Pentru economie -principala doleanță a votanților lui Trump(62%) – este mai bun Trump.

Dacă votanții lui Biden dau cea mai mare importanță inegalităților sociale și problemlor rasiale – 36%,  atunci e mai bun Biden. Iar bătălia pare una dintre Ideologie și Economie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Bunăoară, SUA alege intre o revoluție culturală a corectitudinii politice și alta a capitalismului sălbatic cu taxe puține și bani mulți. Între un bătrânel de treabă care zice că vrea să unească America și cel mai celebru show off antreprenor imobiliar  american, care vrea să repornească America de unde a lăsat-o covidul. Între unul care nu poartă mască și confruntă covidul îmbolnăvindu-se și un candidat care poartă mască tot timpul și care vrea să trateze America de probleme sociale istorice și economia de problemele poluării și ale monopolului. Între un Nero și un Tiberius bătrân. Între un anti establishment guy și unul pro establishmentul politic. Între un carismatic megaloman și un om politic obișnuit, cu povești pentru toți nepoții.

Pentru România, iubita politică a locotentului american, oricine iese, tot o să dorească să devină al 51 lea stat american.