Bun. Și acum cum facem dacă vrem să ieșim în oraș și nu mai avem cu cine și unde!? Într-un timp în care se înțelege din ce în ce mai mult că supraviețuirea printre proști, incompetenți și plictisitori, devine o încercare din ce în ce mai grea într-o lume despre care cineva spunea, că va fi din ce în ce mai evidentă existența printre criminali și sfinți, avem o problemă.

Acum, când credem că frică pentru propria noastră sănătate este mai presus de orice Constituție sau orice altă lege menită să ne protejeze, avem o incă o problemă nouă. Iar când teatrele, cinematografele și evenimentele sunt pe cale de dispariție la propriu, se pare că avem cea mai mare problemă. Vorba bancului: „Se poate trăi fără cultură? Da, se poate, dar ar fi păcat.

Așa că toată lumea în casă, ușa inchisă, câinele dezlegat și la bairamuri și ceaiuri cu pătura în geam să nu vă denunțe vecinul că pe vremuri la cămin când ne uităm la filme pentru adulți. Sau în beciuri ca pe vremea prohibiției.

Pentru că afară sunt două tabere care se bat: Mascofilii și antibotnicii, care au livrat țării o nouă specie: homo pandemicus denuntatorius. Mascalzoneeeee!

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS