A venit Biden in fruntea jandarmeriei mondiale.

Se desființează războaiele, se interzice petrolul, rușii nu mai influențează alegerile. De-acum se pupă nepoțeii fără discriminare și se salvează Planeta. Și-ntr-o zi o să primim salariu toți de la stat. Facem ce vrem. in sfârșit…Suntem in țara in care românul s-a născut poet, imediat după a devenit virusolog și expert in politică americană, și unde, mai tot politicianul român, care trece regulat pe la Ambasadă-și mai toți trec pe acolo pt tot felul de pile, temenele și aprobări-a sărit cu poza fidelității pe rețelele socializării noastre autohtone..Adică fix in spațiul unde articolele negative despre Biden au devenit fake news in campanie electorală și au fost cenzurate.

Acum, dacă șapca de la Trump nu mai este decât un obiect de colecție personală, și Biden este chiar cel Mai bun prieten al României, in țara cea mai obedientă din UE și cel mai puternic fidel aliat și cu scut la poartă de la Inalta Poartă, rămâne cum am stabilit: 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Trăiască și inflorească prietenia dintre popoarele noastre tovarășe de arme și prietene de frică! 

Dacă pe vremea lui Ceașcă se striga Dezarmare-Pace, acum ar trebui să se strige “Inarmare și #MuiePSD!”….

p.s. Curios 🤔..dar nici unul dintre postitori aleși nu a sperat cu voce tare ca noi, românii, să nu mai avem nevoie de vize pt America, așa, cam ca Ungaria, prietena lui Putin. Foarte curios. Hmm