Justiția in România are o constantă și o variabilă.

Constanta este că-i salvează pe criminalii comuniști la foc automat de 30 de ani. -Vezi cazul asasinilor lui Ursu, dosarul Revoluției, al dosarul Mineriadei sau al torționarilor pe care i-au salvat cu nupuri toate Parchetele, mai ales cel militar.

Variabila este intervenția Sistemului asupra Justiției. Desigur, in numele „independenței ei”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Prima grijă a noului ministru al Justiției a fost desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Motivul a fost că este o secție politizată și inființată de PSD, care a ajuns un fel de simbol al răului, un gen de Al Qaeda sau Hezbollah al politicii românești.

De ce este atât de importantă eliminarea ei și de ce toți acoperiții cer in cor „Moarte secției speciale!”.

Să vă dau un exemplu, două.

Mai țineți minte arestarea unui judecător pe nume Greblă pentru niște capre!? Și care a fost achitat definitiv de instanța supremă in 2019!? Dar p-aia cu urmărirea penală a fostului consilier de Securitate al președintelui Johannis, George Scutaru, care dorea schimbarae Legii de funcționare a serviciilor secrete, eliminat și achitat definitiv!?

Nu s-a dat la teve.

Dar de cele 2902 dosare deshise de către DNA magistraților, dintre care 75 de judecătroi ai ICCJ, ați auzit!? Rămase in sertare și clasate inainte de inființarea SIIJ!?

Pe scurt, atât #constanta cât și #variabila din Justiție nu vor să aflăm ce a stat in spatele acestor eșecuri ale unor mari eliminați achitați ai sistemului..

Și nici de ce criminalii securiști sunt achitați. ȘI nici cine dă ordinele.

Pentru că, nu-i așa, statul paralel este o invenție a celor răi, care nu doresc Independența Justiției.

Nu așa ați fost instruiți ?