Educația nu este neutră, iar educația religioasă își dovedește limitele și prezintă riscuri serioase pentru siguranța națională, pentru că sănătatea ține se siguranță națională” – spune Cristian Pirvulescu, decanul SNSPA, fosta Ștefan Gheorghiu, și locul unde se predă „siguranță națională”-sperietoarea supremă in materie de argument impotriva a ce va vrea establishmentul in țara noastră”. 

Domnul decan este ingrijorat de anti ocidentalism, de conspirații.

Ce i se opune siguranței naționale, in viziunea liderului noii facultăți de propagandă politică, este impotriva „interesului național”. In care Partidul Comunist a fost inlocuit cu Vestul și mai noile sale doctrine ale corectitudinii politice prin care Amen trebuie spus și Awomen-intâmplare reală

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Cum ar veni, ușor, ușor, religia creștină, sau poveștile biblice cu sfinți, devin un pericol la adresa siguranței naționale. Ea nu mai e „opiumul popoarelor” ca la Marx, unul dintre băieții care au inspirat regimurile comuniste cu 100 de milioane de morți. Nu mai este o specie de mac, analgezic și stupefiant.

Acum este de-a dreptul un pericol , o otravă care nu lasă oamenii să se vaccineze, pentru că, nu-i așa, IIsus nu a apucat săracul să se vaccineze de-atâta iubire și iertare ce-a predat el pe drumul spre cruce.

Eu cred  in Constituția României. Că de-aia avem la unitate o divizie de apărat Constitiuția.  Iar acolo scrie așa: „Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă!” Deci cine este cel mai mare risc la adresa siguranței naționale!? Iisus sau Pirvulescu!?