In republica proștilor de succes, România, cei mai buni nu ajung nicodată sus. Nici miniștri, nici antrenori la echipa națională. 

Avem 18 minstri. 10 zile negociat functii, 48 de ore negociat program. Nicio reforma auzită.. Așa că la guvern și la internet viteză stăm bine. Dar cum stăm la cv.uri de fapt!?

Un lucru e cert, câștigătorii pomenii porcului electoral sunt Useriștii+. Perdanții sunt liberalii

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Educația fiind la un traseist notoriu cu puternic sprijin in servicii, și care cerea la moment dat al plagiatulu  Ponta, desființarea CNATDCU.

La Cercetare-Digitalizare, există un Teleman, cunoștință de a soției care a desfășurat operațiuni financiare pt usr. Dar el e in plus. Deci e compatibil. Și este Coach. Mindfulness. Om al unui om.

La Cultură, o altă cenușăreasă a tuturor guvernărilor, este acelasi no one, unul care a lucrat la OTV și Tele 7 abc. De care nimeni nu a auzit.

La Justiție, această Elena din Troia a războaielor din ultimii peste 10 ani, a venit Stelian Ion, fost avocat Mazăre, cu o casă luată de la primârie cu o șmecherie de om cu dizabilități…băiatu cu boxa din Parlament. Adio Secție Specială. Că e ordin. Doar DNA anchetează magistrați, claaaar!!?

La Economie, o  un anturat de lume bună, un necunoscut în orice top al economiștilor pe care-i avem.

Și, nu -I așa, o singură femeie intre 17 masculi,pe care au trimis-o la Munca. Turcan, că-i mai mare in grad la partid. Dar nu are expertiză

Bunăoară, și la al 17 lea premier din 31 de ani, celor mai buni  dintre noi pentru posturile astea, li se arată azimutul ca de fiecare dată, In Occident cu voi, băieți!

Si era sa uit, la mediu au pus un vanator de ursi.