Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe certificatul celui de al 46 lea președinte al SUA sau noviciokul din chiloții lui Navalnîi, că a început și în partea ailaltă Revoluția.

Și cum rușii sunt buni la revoluții, atât la cele declanșate de ei cât și la cele înăbușite, iată că în peste 90 de orașe, minusurile democrației putiniene au fost mai mari decât minusurile din termomeru.

Se știe, deși avem ceva sânge slav, românii îi urăsc pe ruși de nu intră nici în benzinăriile lor. Bun. Știm. Putin e criminal și nu ne dă Basarabia și tezaurul inapoi. Am stabilit.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
PREVIZIUNILE LUI MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA

Așa că, europarlamentarii români, curajoși nevoie mare, au năvălit cu înjurăturile la Rusia versus Navalnîi.

Incantațiile lor războinice pot fi comparate la fel de mult cu ipocrizia corului de activiști de partid la invadarea Cehoslovaciei în ’68, asa zisese Ceaușescu.

Desigur, urmează un mesaj al președintelui Klaus cu blablaul cu parteneriatul strategic cu șefii. Că doar nu o să ceara grațierea lui Assange când noi n-avem voie nici vize in SUA.

Aaah, el există deja!?

Această clasă politică indignată patriotic nu a reacționat cu o singură ciripitură la abuzurile și poliția politică din țara lor natală.

Sau la braconajul silvic sau la cel piscicol sau cel al patrimoniului cultural.

Ce vreau să zic: Nu mai cred în indignarea politicienilor români. În 30 de ani și-au tras cele mai mari salarii, pensii speciale, și privilegii legislative. Adică, cei care au dat țeapă celor care i-au ales aici, se dau acum indignați de viața și drepturile cetățenilor ruși?!