După albanezi suntem al doilea popor din lume, in ordinea mondială a filoamericanismului.

Crescut cu “Pe-aripile vântului”, “Dallas”, “Superman”, “Tom și Jerry”, și lista este inepuizabilă, pentru român, America a fost întotdeauna ţara supremă – ţara tuturor posibiltăţilor – ţara invincibiltăţii armate – ţara pe care am așteptat-o 45 de ani de comunism. Pentru noi, „America is ză mazăr and ză fazăr of the democraci”. “Ai văzut cum e la americani!?”-este prefața oricărei discuții despre democrație la români.

Dacă am putea să fim al 51-lea stat al SUA, am fugi cu primul autobuz in brațele jandarmului mondial. Sau că romanian dream este să avem un american dream..

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Dar cine credea că cel mai puternic om din lume va fi declarat cel mai mare inamic al …Americii!? Și că e foarte posibil să intre la pârnaie când iese din Casa Albă!? Sau că el va fi banat de pe toate platformele de socializare  și Congresul vrea să-l dea jos săptămâna asta, după ce a mai incercat odată fără folos. Cine credea că Trump va fi declarat de către președintele ales, Biden, cel mai rău președinte din istoria SUA!?  Sau că se va intra in Congres ca la noi la mineriadă in Parlamentul român!? 

Sau că, fiind pandemie, loviturile de stat s-au dat anul ăsta numai acasă!? 

Sau că intr-un ziar din Kenya să găsești un titlu ca ăsta: “Who’s the banana republic now!?

Noi știam că este o republică hollywoodieră mai inarmată ca primele zece țări din lume la un loc. 

God, unfuck America!