In 2020 ai nevoie de dovezi că nu ești rasist. Cu toții ați auzit de scandalul de talie mondială ce poartă numele unui român: Colțescu. 

El arată așa, ca să-nțeleagă și nemicrobiștii: Pe o bancă se află doi oameni. Unul e negru, celălalt e alb.  Nu le știe numele. Unul dintre cei doi face o greșeală și trebuie sancționat. Arbitrul român de pe margine comunică cu arbitrul român din teren pentru a da o sancțiune. La intrebarea centralului „Care?” Colțescu zice: „Ăla negru”. 

Dacă greșea cel alb, ar fi zis : „Ăla alb”. Pielea este cel mai vizibil organ al omului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dicționarul explicativ al limbii române scrie așa: (Despre oameni): „Care aparține rasei negridep. ext. cu pielea, părul, ochii de culoare închisă; brunet, oacheș.” Care va să zică: avem un dicționar rasist!

Șeful CNCD, care este alb și ungur, deși n-are nici o importnață cine e, spunea intrebat fiind despre acest accidentul futbolistic: “Utilizarea cuvântului negru este rasism.” Poftiiiim?! Atunci să cerem inlocuirea cuvântului și a culorii din toate evidențele lingvistice și magazinele de vopseluri. Să-i zicem: Cel care nu e alb. Să-l scoatem și pe Negru Vodă din istorie. Și lista dihoniei pare nesfârșită. 

E clar: Nu mai există cale de mijloc in secolul XXi.

Fraților, toți suntem copiii Pământului. Ca oile ciobanului nostru din bancul cu același nume: 

Ș-alea albe, Ș-alea negre.”