Trei lucruri urăsc mai mult pe lumea asta: sexul în picioare, turnătoria și campania electorală. 

Iată că, acum, când datu-n gât este legiferat drept un act de bravură civică, doi cetățeni incercați din linia intâi, un medic și o asistentă din Tg Jiu, „au fluierat in biserică” și au fost pârâți. Ba mai mult, asistenta este și pozitivă. Și uite așa a apărut anonima din sânul colectivului de oameni ai muncii.

Iată cum sună anonima : ”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Care va să zică, eroii pandemiei oltenești au avut de ales intre izolare și păcatul originar. Și, au ales, nu-i așa,…. Sexul care eliberează. Chiar și din funcție. 

Căci sexul intre oamenii muncii fără mască și test PCR, este o descărcare ilicită de fluide periculoase in noua noastră fermă. Ferma animalelor!