Incă o linie. Nu de metrou. Ci de turnat. Iată că la prima linie telefonică verde de turnat oameni fără mască, inaugurată în 4 iulie, se mai adaugă una, cea din Capitală iar de joia trecută a fost pus un alt număr de whatsapp unde se pot pune și imagini.

In timp ce țări, pe care le numim și admirăm ca fiind civilizate au pus la dispoziție teste gratuite sau linii telefonice pentru consiliere psihologică, guvernul României mărește ștrocul la denunțuri. Am putea-o numi aproximativ cum numeau comuniștii, care, in România comunistă a avut aproximativ vreo 400.000 de informatori ai Securității: activitate civică pentru protecția sanitară a omului de către om. Pe-atunci erau numiți „dușmani ai poporului” , azi sunt numiți “pericole sanitare”.

Pentru că nu-i așa, cea mai demonică invenție a comunsimului a fost denunțul și culpabilizarea publică a unor grupuri de altă religie , ideologie sau orientare sexuală. Frica este anticamera oricărei dictaturi. Iar dictaturile au omorât intotdeauna cu mult mai mult de 1% din populație, cât ar trebuie să omoare un virus pentru a fi declarat “pandemic”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII