Cu 1 miliard de lei, deci 200 de milioane de euro, guvernul Ciucă, format din PNL și PSD, mai bine ar fi început să facă o sală nouă de concerte în București, că vine iar festivalul George Enescu, aflat în top trei mondial, și marile orchestre ale lumii tot la Sala Palatului din Capitală trebuie să-și susțină concertele, acolo unde aveau loc marile congrese ale PCR.

În 30 de ani, niciun guvern, niciun partid, niciun președinte, că mai toți s-au rotit la guvernare, nu au fost în stare să facă o sală nouă de concerte care să atragă atenția în întreaga lume.

Oamenii ar renunța cu bucurie la această reducere de 50 de bani pe litru de benzină sau motorină, dacă ar ști că guvernul, cei care conduc statul ar face ceva concret, vizibil, cu acești bani, un miliard de lei, care înseamnă 200 de milioane de euro.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Să spunem că în anii ‘90 nu avem bani pentru o sală nouă, nu am avut bani nici în anii 2000, dar nici acum, când suntem în cel mai bun an economic din istoria României, guvernul, repet, format din PSD și PNL, nu este în stare să facă ceva concret.

Degeaba avem un PIB de 280 de miliarde de euro, de șapte ori mai mult decât în 90, dacă lumea nu vede ceva nou. Este ca și cum nu s-ar fi schimbat nimic în 30 de ani. Și din această cauză, o parte dintre românii nu cred că o duc mai bine.