Nu știu ce ați reținut voi din această campanie electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, dar eu am reținut că dacă votăm românește PSD ne cresc salariile, nu mai cresc prețurile, iar economia duduie. De la PNL aflăm că taxele și impozitele nu mai cresc, ci scad chiar. De la Alianța de Dreapta Unită, adică USR, PMP și Forța Dreptei, aflăm că ei sunt singurii politicieni de dreapta și că liberalii de la PNL s-au vândut și predat PSD-ului.

Deși nu reușim să cheltuim banii europeni dați de la Bruxelles, care sunt deja în țară, în conturile Băncii Naționale, partidele anunță alte miliarde de euro care vin peste noi. Deși ne sufocăm în București, toată lumea ne promite că vom intra în Rai dacă îi votăm pe ei, vom avea drumuri și autostrăzi suspendate ca să nu mai fie aglomerație, vom avea panseluțe și copaci, vom respira doar aer curat ca în Elveția. De la AUR aflăm că trebuie să-i votăm pe Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul și Vlad Țepeș, ca să scăpăm de cei care sunt deja la putere.

Pe de altă parte, când sunt întrebați, românii cred că ne ducem într-o direcție greșită, iar cei care sunt la putere sau au trecut pe la putere, nu vor face nimic pentru orașele în care trăiesc, pentru economie, pentru țară. Dar cum alegerile fac parte din democrație, trebuie să votăm pe cineva. La câte promit politicienii și cei din opoziție, la cum cresc salariile și scad prețurile, la cum avem spitale noi și o educație sănătoasă, eu zic să avem alegeri în fiecare lună, că poate se întâmplă mai repede ceva din toate aceste lucruri.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?